214: Nöje (366/365+1)

214-noje

Ett stort nöje har det varit för mig att vara med i fotoutmaningen 2016 och nu har jag gått i mål!

Återigen har det varit ett givande år för mig som amatörfotograf.

Jag har utvecklats ännu mer detta år och tycker att det är otroligt roligt.

Jag blev med stor kamera i slutet av förra året (när jag hade gått i mål!!!), jag kämpar för att lära mig det tekniska och alla finesser som finns. Rent fotomässigt så får jag till skärpan i bland, ser fortfarande att val av bakgrund kan göra massor för ett fotografi och krisar det till sig får jag/har jag tagit till min enorma fantasi och varit lite vid i mina temalösningar.

Jag vill tacka för all feedback och kommentarer som jag har fått.

Jag är även i år stort fascinerad  av alla fina bilder och kluriga lösningar på teman som är utlagda under denna utmaning 2016 och jag är imponerad över hur många duktiga fotografer det finns som har blick för bilder och bemästrar det tekniska oklanderligt!

Vi ses 2017 🙂

Annonser

41 thoughts on “214: Nöje (366/365+1)

  • Tack så mycket! Jag ser fram emot att kunna i lugn och ro kika in hos er andra. 🙂 Jag var i valet och kvalet att spara några teman till slutet av november för att jag ska till Stockholm men sen så kändes det skönt att göra det klart nu…

   Gilla

 1. Grattis till målgång! För mig är utmaningen viktig då jag annars skulle glömma funktionerna på kameran. 😉 Temana gör att man tvingas tänka till och tar bilder av motiv man aldrig tänkt på annars. Hoppas vi ses nästa år, jag har tänkt vara med igen!

  Liked by 1 person

 2. Nej, men Grattis till målgång redan nu !! Passar på att tacka för alla fina, kluriga och roliga inlägg du delat med dig av till oss andra plus för alla kommentarer jag fått från dig som alltid är en sporre att fortsätta. Håller med om att det är väldigt givande att delta då man lär en hel del via varandra och även själv i sitt ivriga knåpande att få fram bra och passande bilder till alla olika teman. Får se om vi ses nästa år igen, har inte bestämt ännu om jag ska vara med men det lockar 😀

  Liked by 1 person

 3. Stort grattis till målgången. Har varit oerhört roligt att få hänga med dig ännu ett år. Har varit lite dålig i år på att få till all kommentering hos dig. Men jag har njutit av dina bilder. Jag som hängt med dig ett tag ser verkligen hur du utvecklats. Riktigt bra jobbat i år. Hoppas verkligen vi ses nästa år. Även om vi inte känner varandra i det fysiska livet känns det som att jag ”känner” dig.

  Liked by 1 person

  • Tusen tack! Vad roligt att du har njutit av mina bilder. Hoppas oxå att vi ses nästa år, du har rätt i att det känns som om man känner varandra, kanske man lämnar ut sig lite genom sina bilder och tolkningar….Kram på dig!

   Gilla

 4. Stort Grattis till målgång! Har varit jättetrevligt att följa dig under året – tack för alla härliga, kluriga, vackra och kreativa tolkningar!
  Tack också för alla snälla kommentarer hos mig – de har verkligen både glatt och värmt mig 🙂
  Ha det gott!
  Kram

  Liked by 1 person

 5. Grattis till målgång! Är alltid kul att titta in till dig för att se vad du har hittat på! Alltid kluriga, finurliga och många snygga lösningar! Fyndiga och snälla kommentarer är du också duktig på att leverera! Härligt jobbat! Ses!!

  Liked by 1 person

 6. Grattis!!! Det är alltid lika roligt att kika in här och titta på alla dina fina bilder även om jag inte kommenterar alla….

  Vi ses säkert här nästa år oxå 🙂

  Liked by 1 person

  • Tack Carita för att du kikade in och för fin kommentar, jo det är så kul att kika, det gjorde jag nästan i ett år innan jag bestämde mig för att jo, jag kan vara med trots liten erfarenhet och en liten kompakt kamera och mobil…..

   Gilla

 7. Grattis till målgång:=) Tack för alla fina bidrag och tack för alla fina kommentarer jag fått hos mig. Kul att du är med nästa år. Jag har inte bestämt än hur jag ska göra. Detta är mitt fjärde år och jag känner att fantasin tryter mellan varven…..men det är ju såååå kul!!!

  Liked by 1 person

 8. Stort grattis till målgången Kristina! Du har haft så roliga temalösningar på sånt som jag inte ens tänkt själv och därigenom gett mig inspiration till vidare tänk. Tack för alla kommentarer hos mig! Det sporrar och peppar mer än du tror. Kul att du kör vidare nästa år. 🙂

  Liked by 1 person

 9. Grattis grattis till målgången! Det har varit skoj att följa med dej och dina fina bilder och alla fina kommentar! Jag är i valet och kvalet med nästa år, men skulle nog sakna utmaningen, så troligtvis är jag med!

  Liked by 1 person

  • Tack så mycket, det har gett mig mycket både med det tekniska med bloggen, med det fotografiska och val av bakgrund, skärpa , djup mm Jag ser skillnad på mina första kort 2015 och mina sista 2016 och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas 2017…

   Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s